Ondersteuning in de huishouding

Ondersteuning in de huishouding:

Er zijn situaties waarbij ondersteuning in de huishouding wenselijk is.

Hier kunnen wij u uitstekend bij helpen.

Onze ondersteuning bestaat uit:

  • Schoonmaken van diverse ruimtes
  • Verzorging van wasgoed
  • Halen van boodschappen
  • Glasbewassing

Het schoonmaken van ruimtes wordt op diverse manieren uitgevoerd.

Zo worden bijvoorbeeld de tegelwanden in de badkamer en toilet nat gereinigd, afvoerputjes gecontroleerd en schoongemaakt, kranen ontkalkt, voegen schoongeborsteld en overige items klam vochtig afgenomen.

Meubels, lichtarmaturen, vensterbanken en overige items in de woonkamer, keuken, slaapkamer(s), bij ruimtes, gangen en overige ruimtes worden met een droge of klam vochtige doek afgenomen.

Vloeren worden schoongemaakt met de stofzuiger, dweil en/of stoomapparaat. U bespreekt met de medewerker wat u wanneer gedaan wenst te hebben en zij zullen u van dienst zijn.

Onze medewerkers maken gebruik van de aanwezige schoonmaakmaterialen en –middelen. Uiteraard hebben zij reserve artikelen bij zich zodat zij nooit zonder zitten.

Onze medewerkers kunnen ook ondersteuning bieden bij het verwerken van uw wasgoed. Zij mogen, na uw goedkeuring, uw wasmachine, droger en strijkijzer bedienen. Indien er wasgoed naar de stomerij gebracht dient te worden kunnen wij dit voor u doen. De kosten van de stomerij zijn wel voor eigen rekening van de klant.

Geen boodschappen meer in huis? U maakt het boodschappenlijstje en onze medewerker gaat het voor u halen bij dichtstbijzijnde supermarkt. De kosten van de boodschappen zijn uiteraard voor rekening van de klant. Doet u de boodschappen liever samen? Dan is dat ook geen probleem. Onze medewerker wandelt gezellig met u mee.

Onze ondersteuning bestaat ook uit het periodiek reinigen van uw ramen. Binnenzijde van uw gehele woning en buitenzijde van de begane grond wordt door onze medewerker gedaan. Ramen op de 1e en volgende verdiepingen zullen gedaan worden door onze glazenwasser. Hiervoor wordt een gereduceerd uurtarief voor in rekening gebracht.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top